HOME                                                       
USLUGE                                                   
REFERENCE                                            
O NAMA                                                   
KONTAKT                                               
 
 
   
USLUGE
  WEB DESIGN       REKAME I NATPISI       ZASTAVE I ZASTAVICE       ZAŠTITNE FOLIJE ZA STAKLA       PROMIDŽBENI MATERIJALI  

Vodeća svjetska folija za stakla

   LLumar je u svijetu najprodavaniji, ali i jedan od najkvalitetnijih brendova folija za staklene površine, sa kompletnom linijom folija za javne, poslovne i stambene građevine, automobilskih folija, sigurnosnih folija, anti-grafitnih folija te dekorativnih folija.
   M-design je već godinama ovlašteni i certificirani postavljač svih vrsta LLumar folija. Osim našeg vlastitog iskustva, za kvalitetno rješenje i povećanje performansi Vašeg staklenog sustava na raspolaganju nam stoji i umreženo znanje i iskustvo Llumar-a Hrvatska pa sve direktno do samog proizvođača.
UV folije za zatamnjivanje stakala na građevinama Folije za zatamnjivanje stakala na automobilima

Folije za građevine

Folije za vozila

Povećajte performanse Vašeg staklenog sustava, uštedite energiju, poboljšajte udobnost u prostoriji, povećajte sigurnost i poboljšajte estetski izgled i privatnost sa folijama za zatamnjivanje.
Saznajte više


LLumar folije za zatamnjivanje će poboljšati izgled Vašeg vozila, omogućiti solarnu zaštitu i sigurnost putnika kako u automobilima, tako i u autobusima, kamijonima i svim drugim vozilima, ali i plovilima.
Saznajte više


Sigurnosne folije protiv rasipanja stakla Dekorativne folije za stakla

Sigurnosne folije

Dekorativne folilje

Od vandalizama, eksplozija, prirodnih katastrofa do svakodnevnih nezgoda - LLumar zaštitne folije udovoljavaju najzahtijevnijim sigurnosnim standardima.
Saznajte više


LLumar je dostupan u širokom spektru motiva, uzoraka i boja - nudeći stil i efektiniju privatnost bez žrtvovanja prirodne svjetlosti - ili Vašeg budžeta.
Saznajte više
Vizualizirajte dekorativne folije


koju-marku-prozorskih-folija-odabrati?

Koju marku prozorskih
folija izabrati?

Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku.

Saznajte više
 
 
© 2007. M-design, izrada reklama, natpisa, web stranica
Mlini, Župa dubrovačka, Dubrovnik, HR