HOME                                                       
USLUGE                                                 
REFERENCE                                           
O NAMA                                                   
KONTAKT                                               
 
 
   
O NAMA
   Počeci obrta sežu u 1981. g. kad smo, kao prvi u Dubrovniku počeli privatno raditi reklamne natpise. Tada se to radilio "pješke" i graničilo je s umjetnošću! Sredinom 80.-tih godina također prvi, i zasada, jedini počinjemo izrađivati ukrasne (stolne) zastavice.
   1990. kupnjom poluautomatskog stroja za sitotisak na ravne i zakrivljene površine počelo je širenje posla, koju je 1991. naprasno prekinula srbo-crnogorska agresija na Hrvatsku i Dubrovnik tako da je u radionici u sklopu obiteljske kuće koja je zapaljena, sve uništeno.
   Tijekom rata, početkom 1992., dok je Župa još okupirana, kupujemo kompjuter "PC 286", na njemu Windows 3,11 i Corel 2, te iglični printer, i prvi rezač folije u Dubrovniku, legendarnu Stiku od 8 cm i počinjemo s radom u hotelskoj sobi u Hotelu Park. Na žalost zbog velikih ulaganja u obnovu obiteljske kuće tjekom 90.-tih nismo u mogućnosi dalje ulagati u opremu. Ipak, širenje počinjemo krajem 90.-tih kad počinjemo s izradom prvih interrnet stranica i poslije stručnog usavršavanja proširujemo našu ponudu i izradom web stranica te nastavljamo sa širenjem spektra naših usluga što traje i danas.
   Danas smo specijalizirani za izradu web stranica, web menadžment i SEO, izradu reklama i natpisa, izradu kućnih brojeva i naziva ulica, oslikavanje vozila, plovila, izloga i zidova, izradu ukrasnih (stolnih) zastavica i drugo.
   Za više pogledajte naše usluge i reference.
KONTAKT PODACI
M-design
Put dragovoljaca domovinskog rata 5
Čibača (Mljekara), 20207 Mlini
Župa dubrovačka, Dubrovnik, HR

Tel./Fax: 020 / 485 922
Mob: 098 608 779
e-mail: m-design@miloslavic.com
web: www.m-design.hr

MBO: 91234794
Žiro račun: 2484008 - 1101629335
 
 
© 2007. M-design, izrada reklama, natpisa, web stranica
Mlini, Župa dubrovačka, Dubrovnik, HR